31 Augusti, 2009 // 22:05

COOKIE COOKIE
Ikväll testade jag att baka de såkallade "midgårdskakorna", vilket med andra ord är havrekakor med kokos doppade i choklad. Jag tror inte att jag uppnådde samma samma gudomliga smak som "originalen", men helt tokiga blev dem inte!

31 Augusti, 2009 // 21:26

ADDICTIVE


Jag vet att jag lovade att inte köpa fler par skor på ett tag, men jag kunde inte låta bli! Det är som en drog! Men, som min goda vän Viola en gång sa: "Du är kvinna, du kan inte ha för många par skor!" Det är bra för att det är sant, och det ekar i mitt huvud varje gång jag funderar på att köpa ett par nya skor.

30 Augusti, 2009 // 22:13

DON'T SAY YOU'RE HAPPY
Ikväll pluggar jag matte, målar naglarna och lyssnar på Kings of Leon, Skillet och Depeche Mode. Jag planerar även ett bokinlägg (som jag hoppas blir roligare än vad det låter) för att liva upp min rätt döda blogg lite. Jag ber också lite för att datateknikerna ska lyckas fixa min mellanslagstangent, som jag tydligen råkade förstöra när jag skulle vara duktig och rengöra under den. Samma dag slog jag även in ett hörn på min stackars dator. Hur i hela friden ska jag lyckas hålla den vid liv i två år till?

26 Augusti, 2009 // 22:01

DU KAN TRO ALLT DU HÖRT
Skolan har kommit igång igen med allt vad det innebär. Jag är ständigt trött, fryser hela tiden och tycks inte ha tid till någonting, trots att jag har massor av tid. Fast rätt kul är det ju också. Mitt schema är en fröjd för ögat (aldrig aldrig mer spanska) och mina nya lärare verkar bra. Jag har redan förälskat mig i min nya svenskalärare. Vad är det med mig och manliga svenskalärare? Jag förstår inte.

I morgon tänker jag fara hem och baka kakor (blev inspirerad då jag åt delicato-kakorna i cafeterian, dom var ju jättegoda!) istället för att "midgårdsjogga". Terminens första upproriska påhitt.

23 Augusti, 2009 // 23:33

ROCKKROCK


Så många bilder tog jag inte igår, men här är tre av dem! Ett stycke vansinne att vara stolt över (bandet alltså, inte bilderna).

21 Augusti, 2009 // 16:17

VANSINNIGT KUL


Alla ni som brukar läsa Västerbottens Kuriren kan se bandet Vansinnet, och såklart också min bild, i tidningen idag! Bor ni i närheten av Umeå och är intresserade av att höra dem spela så bör ni ta er till Döbelns park på lördag, då Vansinnet spelar på Rockkrock tillsammans med en del andra band. Vilken tid vet jag inte, men 18:00 börjar det.

20 Augusti, 2009 // 16:12

QUEEN'S CORNER
En till sak jag gjort i veckan (igår, mer exakt) var att klippa av mig lite mer hår och bleka bort lite utväxt. Min hårbotten känns lite som Bagdad nu (blekningens fel) och jag saknar min busiga frisyr lite, men annars är jag nöjd!

20 Augusti, 2009 // 16:08

NU KAN KYLAN KOMMA


Detta blev ju förövrigt mitt stora fynd på Myrorna! Ett stycke tjocktröja i ull för 95 kronor, vilket jag tycker var som fått. Inga tjocksockar blev det dock. Jag får tydligen frysa om fötterna ett tag till.

17 Augusti, 2009 // 22:28

VISSLAREN


Kände mig faktiskt lite snygg idag innan jag for in till stan för att möta Malin. Vi spenderade mestadels dagen till att fika. Behöver man egentligen göra så mycket annat när det snart är dags för skola och vardag igen?

Imorgon planerar jag ett besök på Myrorna, där jag hoppas på att hitta ett par ordentliga stickade sockar. Höst och vinter kommer att vara här innan vi hinner blinka så jag tänker börja leta substitut till vinterpäls redan nu. Dessutom så fryser jag så fruktansvärt om fötterna.

16 Augusti, 2009 // 16:32

GOTLAND
Så här såg Gotland ut genom min kamera, och tja, jag antar att jag skulle beskriva det likadant. Massor av vatten och badande människor, samt en Vallmo eller två.
Resans höjdpunkt: Mjaae, antingen Ingemar Bergman eller godisbutiken i Visby.

Nu ska jag måla naglarna och se Weeds. Åh vad det är skönt att vara hemma!

11 Augusti, 2009 // 22:28

ALLT NI BEHÖVER VETA

Nu befinner jag mig på en camping i Visby. Jag sitter i mörkret i vår husbil och lyssnar på Kent och förbannar allt och alla. Alkohol främst. Åh jag vill hem.

Men, nu har jag varit tillräckligt bitter. En sak att vara glad över är att jag tror att jag hittat botemedlet mot min åkomma. Om så är fallet så tänker jag nog fara till apotekaren uppe på ersboda och bjuda på tårta. Efter två och ett halvt år av smärta (inte konstant smärta dock, det har gått i perioder) som inga doktorer lyckats sätta en diagnos på så gav hon mig en på femton sekunder. Jag är inte återställd än, men jag mår bättre! Det är helt fantastiskt.

Igår mellanlandade vi i Stockholm förresten. Mitt tredje stockholmsbesök denna sommar och jag fick äntligen äntligen gå på mitt älskade Södermalm. Dock så var nog det bästa av allt att jag fick träffa Benjamin och Birve en stund. Det behövdes eftersom att jag ska vara borta en vecka till. Det var fantastiskt kul och det skar i hjärtat att behöva gå tillbaka till husbilen efter drygt en timma för att åka vidare till Nynäshamn.

Imorgon stundar mer utforskande av Visby. Jag och mamma har gått runt hela kvällen och sökt information om var man kan finna den stora glassbaren som ska finnas här i Visby, men ingen visste vad vi snackade om, och så kommer jag hem och googlar det  och finner att den ligger precis vid hamnen. Sveriges strösta glassbar ligger i Visby och ingen visste var den låg! Vad är det här för ställe? Jag har även hittat en fantastisk godisbutik som jag ska utforska. Varför präglas mitt liv av socker?

Fotar gör jag ju också men jag finner ingen tid till att sätta mig ned och redigera, så dom får vänta. Vi hörs nog snart igen, ta hand om er.

07 Augusti, 2009 // 22:28

NU ORKAR JAG INTE MER

Jag har så himla himla ont och jag kan inte sluta fråga när smärtan ska ta slut. Varför vill min egen kropp mig så illa och vad ska jag göra åt det? Det svider och det sticks och jag gråter och jag ber att smärtan ska försvinna någon gång så att jag kan börja planera saker igen som en riktig människa, utan att ständigt ha i baktanken att jag kanske kommer att ha så ont att jag kommer att vara tvungen att ställa in. Det är fruktansvärt och jag känner mig så himla hjälplös.

Jag vet inte vad jag menade med det här inlägget men nu vet ni hur jag mår i alla fall. En bra sak idag har dock varit att jag köpte dom finaste och dom bästa tofflorna i världen på Nolia idag. Lägger upp en bild när jag får tag på kortläsare.

05 Augusti, 2009 // 23:38

SIX MONTHS LOL

Idag har jag och Benjamin varit tillsammans i sex månader. Det var nog mer än vad jag någonsin hade kunnat drömma om. Se så, säg grattis nu.

04 Augusti, 2009 // 19:54

SHE'S TURNING BLUE
Detta var tydligen det enda jag hade på mitt kameraminneskort; en bild från kvällen då jag överträffade mig själv i köket och en från igår då jag kände att turkost was the way to go. Något mer spännande än så har nog inte hänt. Jag har varit på rätt dåligt humör och jag har varit på rätt bra humör. Jag har träffat människor och jag har varit ensam. Mitt hyreshus brann förövrigt igår. Det brann inte upp då, men brandkåren kom och fick släcka branden i en lägenhet. Vet inte vad som hände egentligen, men rätt spännande var det.

01 Augusti, 2009 // 18:55

HARRY POTTERFEKKEN
Närvarade gjorde Hagrid, Umbridge's kontor, en enhörning, Bellatrix Lestrange, en Nimbus 2000, Draco Malfoy och såklart Harry Potter. Vi hade även sällskap av några mugglare.

01 Augusti, 2009 // 16:58

HI I'M DRACO MALFOY


Igår hade Annika en fest för att fira Harry Potters födelsedag. Jag var självklart utklädd till Malfoy.

01 Augusti, 2009 // 03:37

KÄRLEKEN VÄNTAR
Jag har tyvärr ingen bra anledning till varför jag inte uppdaterat den senaste veckan. Hur som helst så har jag varit i Malå och "tagit igen mig". I mitt fall så betyder det bokläsande, Sex and the City-tittande och till och med en del solande! Skönt har det varit. Nu är jag dock hemma i Umeå igen och väljer att inte spekulera så mycket i hur länge jag blir kvar. Vi får se, helt enkelt.


RSS 2.0