11 Augusti, 2009 // 22:28

ALLT NI BEHÖVER VETA

Nu befinner jag mig på en camping i Visby. Jag sitter i mörkret i vår husbil och lyssnar på Kent och förbannar allt och alla. Alkohol främst. Åh jag vill hem.

Men, nu har jag varit tillräckligt bitter. En sak att vara glad över är att jag tror att jag hittat botemedlet mot min åkomma. Om så är fallet så tänker jag nog fara till apotekaren uppe på ersboda och bjuda på tårta. Efter två och ett halvt år av smärta (inte konstant smärta dock, det har gått i perioder) som inga doktorer lyckats sätta en diagnos på så gav hon mig en på femton sekunder. Jag är inte återställd än, men jag mår bättre! Det är helt fantastiskt.

Igår mellanlandade vi i Stockholm förresten. Mitt tredje stockholmsbesök denna sommar och jag fick äntligen äntligen gå på mitt älskade Södermalm. Dock så var nog det bästa av allt att jag fick träffa Benjamin och Birve en stund. Det behövdes eftersom att jag ska vara borta en vecka till. Det var fantastiskt kul och det skar i hjärtat att behöva gå tillbaka till husbilen efter drygt en timma för att åka vidare till Nynäshamn.

Imorgon stundar mer utforskande av Visby. Jag och mamma har gått runt hela kvällen och sökt information om var man kan finna den stora glassbaren som ska finnas här i Visby, men ingen visste vad vi snackade om, och så kommer jag hem och googlar det  och finner att den ligger precis vid hamnen. Sveriges strösta glassbar ligger i Visby och ingen visste var den låg! Vad är det här för ställe? Jag har även hittat en fantastisk godisbutik som jag ska utforska. Varför präglas mitt liv av socker?

Fotar gör jag ju också men jag finner ingen tid till att sätta mig ned och redigera, så dom får vänta. Vi hörs nog snart igen, ta hand om er.

Postat av: sandra

fyyyyyyy vad fin blogg, nu följer jag dig!

2009-08-14 // 22:35:50
URL: http://pahlm.blogg.se/
Postat av: sandra

fyyyyyyy vad fin blogg, nu följer jag dig!

2009-08-14 // 22:35:53
URL: http://pahlm.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:RSS 2.0