31 December, 2009 // 16:24

ÅRSRESUMÉ 2009


JANUARI - Blev bjuden på middag hos Lucas, bokade biljetter till Morrissey, bakade en pepparkakslada med Viola, fick besök av Izabelle, låg under täcket och såg en massa film och tv-serier och så fick jag erbjudande om ett jobb på Mekka som det senare aldrig blev något av.


FEBRUARI - Var på inflyttningsfilmkväll i Petters nya lägenhet, blev ihop med Benjamin och var sådär fruktansvärt glad och nykär, hängde på Hamnis, fick mitt livs första IG på ett prov (spanska), fixade biljetter till Bruce Springsteen, var på mitt livs första LAN, bakade bullar med Viola och firade alla hjärtans dag i Stockholm.


MARS - Spenderade mitt sportlov i Malå och träffade Ylwa-Lii, frös en massa, saknade Olivia, la ner hemskt mycket tid och tanke på Lucas tre födelsedagspresenter, såg The Hives och Tiger Lou på Umeå Open.


APRIL - Stressade runt på Mekka, fikade med Jesper och Emil, firade Gabriels 18-årsdag och spenderade årets första riktigt varma dag med Benjamin på en brygga på Nydala.


MAJ - Familjen Norman besökte oss en helg i Övik, jag längtade efter Juni, hade "bastu-kakor-myggan-dödlig-fångst"-kväll med Lucas, blev supersjuk, spenderade en fin helg med Benjamin i Övik, firade Morrisseys födelsedag med Annika, fotade supermycket på Kulturnatta, klippte av mig ca. 25 cm hår och blonderade sönder min hårbotten, samt fixade bandbilder åt Vansinnet.


JUNI - Såg Bruce Springsteen på Stockholms Stadion, fick sommarlov, såg The (International) Noice Conspiracy live för första gången på Täfteåfestivalen, hade världens bästa midsommarafton med Gabriel, åkte till Stockholm med Sanna och Annika och såg Morrissey, åkte till Malå och Norge och tog Benjamin med mig.


JULI - Besökte Viola i Yttertavle, åt kinamat med Carro, tog det lugnt i Övik, misslyckades med att ta mig till Skellefteå och Trästock men fick istället fara på Piteå Dansar och Ler med Lucas.


AUGUSTI - Gick på Annikas Harry Potter-fest utklädd till Draco Malfoy, gick på Nolia och köpte världens bästa tofflor, begav mig ut på husbilssemester med mamma och Göran och hamnade tillslut på Gotland, fick med min bandbild i VK, gick på Rockkrock, bakade en massa.


SEPTEMBER - Inledde min grafiska inriktning med att göra en påse för H&M (inte på riktigt såklart) och fotade därför Viola, inveg hösten i Malå.


OKTOBER - Gick på Molokens releasefest, åt tacos med Malin, fikade med Annika, gjorde en bok av mina bilder, fyllde 17 och spenderade mitt höstlov i Malå.


NOVEMBER - Lyssnade supermycket på Kents nya skiva, hade ont i huvudet och befarade hjärntumör, studiofotade med Viola, julbakade i Malå, praktiserade på Plakat och fotade bandbilder åt Apocalyst.


DECEMBER - Slet hårt med en informationskampanj som ledde min grupp till vinst, köpte och slog in julklappar, såg Deportees, fikade med Annika igen, gick på bildtvåornas julfest utklädd till snöflinga och firade tillsist en fantastiskt fin jul i Malå!

29 December, 2009 // 19:48

SORSELE


Eftersom att resan till Ammarnäs blev inställd så kom jag "hem" lite snabbare än jag trott. I Sorsele besökte jag min gammelmormor, satt i en grillkåta och såg fyra avsnitt av Six Feet Under. Dessutom så kan jag säga er att har man inte upplevt -32 grader i Sorsele så har man aldrig levt på riktigt!

28 December, 2009 // 12:05

POSSIBLY MAYBE

Nu åker jag till Sorsele för att hälsa på släkten! Jag är troligtvis tillbaka på onsdag, så ni får klara er utan mig tills dess. Toodles!

26 December, 2009 // 18:09

FÅGLAR


Igår snöade det så jag spenderade dagen inomhus och fågelskådade genom fönstret.

24 December, 2009 // 21:53

JULAFTON
Bra julafton, lugn julafton. Jag är hemskt nöjd! Bland många fina julklappar (efter tre år så har jag äntligen en ny och fin mobiltelefon) så fick jag halsbandet ovan av min älskade mor. Är det inte det finaste ni sett?

24 December, 2009 // 21:44

MERRY LITTLE CHRISTMAS

Jag anlände till Malå och julstämningen.

22 December, 2009 // 22:10

BLUE CHRISTMAS
En färgkavalkad från gårdagens julfest. Själv var jag utklädd till snöflinga! Texturerna tog jag härifrån.

22 December, 2009 // 01:53

A CHRISTMAS DUEL
Snö och julfika är precis vad man behöver på lovets första riktiga dag!

17 December, 2009 // 21:21

AMBER OAK
Jag struntar blankt i vad min pojkvän och hans töntiga kompisar säger, jag tycker att Amber Oak är hur fina som helst och ni kan lyssna på dem genom Spotify och Myspace.

17 December, 2009 // 21:09

VANSINNIGT


Igår var det musik och festligheter på Hamnmagasinet och jag kände att högst på önskelistan i år är nog ändå en kamera som inte skriker "FUCK YOU" åt en vid alla ISO-tal över 200.

15 December, 2009 // 23:40

I WANNA BE IN YOUR GANG


13 December, 2009 // 20:12

TREDJE ADVENT


Min kattusling fyller fyra år idag. Grattis Charles!

13 December, 2009 // 13:49

MIN BÄSTA EFTERRÄTT

Jag tänkte tipsa om min bästa efterrätt! Jag vet inte riktigt vad som hände med färgerna i dessa bilder men ni får ha överseende.

STEG 1: Hacka dina bästa frukter och lägg i en lätt smörad form. Själv valde jag apelsin, banan och kiwi!

STEG 2: Riv en massa vit choklad och strö över frukten! OBS. Akta fingrar och naglar...

STEG 3: Hacka mandlar och riv lite mandelmassa och strö även detta över frukten.

STEG 4: In i ugnen! Här får man improvisera lite. Jag tror jag hade den inne i ca. 10 minuter på 225 grader.

STEG 5: Servera med glass på en fin tallrik. Klart!

12 December, 2009 // 20:24

BBY12 December, 2009 // 18:18

WHO'S GONNA MEET ME?
Förskräckliga bilder, men jag ville bara visa min nya signerade tygpåse som kommer att användas flitigt i sommar!

12 December, 2009 // 18:15

DEPORTEES


Bandet som gjort årets bästa skiva lyckades också få till årets bästa konsert. Jag kan inte säga något annat än "Fantastiskt".

Förbandet Amber Oak på första bilderna och Two White Horses i luciadräkter på sista bilden, föresten.

11 December, 2009 // 12:42

JULKLAPPAR

10 December, 2009 // 18:00

TIDSTJUV


Jag vet att jag har varit en hemskt dålig bloggare på senaste tiden och jag tänkte att ni skulle få se vad det är som bär skulden till detta. Ovan kan ni se två posters från en informationskampanj  (som även innehåller två foldrar och en del annat) som jag och fyra andra mediatvåor gjort tillsammans. Tio grupper har jobbat med olika kampanjer (tema våld och civilkurage) och idag var det redovisning. Och gissa vad? Vi vann. Kampanjen som jag formgivit ska faktiskt användas på riktigt av UmeBrå. Är det inte lite fantastiskt?

06 December, 2009 // 21:24

APOCALYST


Efter runt 100 bilder där minst en bandmedlem grimarserade så hittade jag den här. Lite buttra förvisso men kan man förvänta sig något annat från ett metalband? Bandet ska förövrigt redigera mina bilder sönder och samman sen så är ni intresserade av resultatet så får ni väl hålla utkik på deras myspace.

03 December, 2009 // 18:52

BLOGGAR JAG GILLAR

Jag tänkte skapa en ny kategori i min annars så kategorifattiga blogg, nämligen "Saker jag gillar". Och tja, vad är då bättre att börja med än "Bloggar jag gillar"? Jag passerade nyss 100 bevakade bloggar på bloglovin' och kände därför att det var dags för detta inlägg. Vissa av mina favoritbloggar saknar tyvärr bilder så dessa blir det svårt att få med i inlägget. Vill ni dock spana in dem i alla fall så finns dem här till höger! Vill ni komma till bloggarna så klickar ni bara på bilderna. Enjoy!CHOCOLATEJESUSÉTOILESNELLIESANNAKILLERCOLOURSPURITYPULSURBALANS
TJETTNIOTILLFEMPANDASOPPAMY MILK TOOF
JOSEFIN KTHE COMPLETE TRUTHRADIOHUVUD
JONAS PETERSONRADIOSONG
REDANDBLACKSEA OF SHOES


RSS 2.0