31 December, 2009 // 16:24

ÅRSRESUMÉ 2009


JANUARI - Blev bjuden på middag hos Lucas, bokade biljetter till Morrissey, bakade en pepparkakslada med Viola, fick besök av Izabelle, låg under täcket och såg en massa film och tv-serier och så fick jag erbjudande om ett jobb på Mekka som det senare aldrig blev något av.


FEBRUARI - Var på inflyttningsfilmkväll i Petters nya lägenhet, blev ihop med Benjamin och var sådär fruktansvärt glad och nykär, hängde på Hamnis, fick mitt livs första IG på ett prov (spanska), fixade biljetter till Bruce Springsteen, var på mitt livs första LAN, bakade bullar med Viola och firade alla hjärtans dag i Stockholm.


MARS - Spenderade mitt sportlov i Malå och träffade Ylwa-Lii, frös en massa, saknade Olivia, la ner hemskt mycket tid och tanke på Lucas tre födelsedagspresenter, såg The Hives och Tiger Lou på Umeå Open.


APRIL - Stressade runt på Mekka, fikade med Jesper och Emil, firade Gabriels 18-årsdag och spenderade årets första riktigt varma dag med Benjamin på en brygga på Nydala.


MAJ - Familjen Norman besökte oss en helg i Övik, jag längtade efter Juni, hade "bastu-kakor-myggan-dödlig-fångst"-kväll med Lucas, blev supersjuk, spenderade en fin helg med Benjamin i Övik, firade Morrisseys födelsedag med Annika, fotade supermycket på Kulturnatta, klippte av mig ca. 25 cm hår och blonderade sönder min hårbotten, samt fixade bandbilder åt Vansinnet.


JUNI - Såg Bruce Springsteen på Stockholms Stadion, fick sommarlov, såg The (International) Noice Conspiracy live för första gången på Täfteåfestivalen, hade världens bästa midsommarafton med Gabriel, åkte till Stockholm med Sanna och Annika och såg Morrissey, åkte till Malå och Norge och tog Benjamin med mig.


JULI - Besökte Viola i Yttertavle, åt kinamat med Carro, tog det lugnt i Övik, misslyckades med att ta mig till Skellefteå och Trästock men fick istället fara på Piteå Dansar och Ler med Lucas.


AUGUSTI - Gick på Annikas Harry Potter-fest utklädd till Draco Malfoy, gick på Nolia och köpte världens bästa tofflor, begav mig ut på husbilssemester med mamma och Göran och hamnade tillslut på Gotland, fick med min bandbild i VK, gick på Rockkrock, bakade en massa.


SEPTEMBER - Inledde min grafiska inriktning med att göra en påse för H&M (inte på riktigt såklart) och fotade därför Viola, inveg hösten i Malå.


OKTOBER - Gick på Molokens releasefest, åt tacos med Malin, fikade med Annika, gjorde en bok av mina bilder, fyllde 17 och spenderade mitt höstlov i Malå.


NOVEMBER - Lyssnade supermycket på Kents nya skiva, hade ont i huvudet och befarade hjärntumör, studiofotade med Viola, julbakade i Malå, praktiserade på Plakat och fotade bandbilder åt Apocalyst.


DECEMBER - Slet hårt med en informationskampanj som ledde min grupp till vinst, köpte och slog in julklappar, såg Deportees, fikade med Annika igen, gick på bildtvåornas julfest utklädd till snöflinga och firade tillsist en fantastiskt fin jul i Malå!

Postat av: Annizzle

ÄNDÅ MYCKET VI HAR GJORT I ÅR! Och coolt att vi började hänga i början av januari! Vi firar alltså typ ett år!

2009-12-31 // 17:31:30
URL: http://chocolaejesus.blogg.se/
Postat av: Viola

Ändå att jag är med på typ hälften. Asglad!

2010-01-02 // 20:09:07
URL: http://killercolours.blogg.se/
Postat av: Viola

PS alla månader förstås

2010-01-02 // 20:09:38
URL: http://killercolours.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:RSS 2.0