31 Maj, 2009 // 21:36

En spellista för alla med Spotify

Eftersom att så många gör det så tänkte jag att det var dags för mig att också dela med mig av en av mina bästa spellistor i Spotify. Den här gjorde jag nyss och innehåller mina bästa sommarlåtar. Det är mestadels låtar förknippade med olika bra och dåliga sommarminnen, men jag tror och hoppas att ni andra kan njuta av dom också. 

31 Maj, 2009 // 20:54

Dancing in the dark

I helgen har jag varit hos Malin och spelat Super Mario samt sett Sex and the City och Chihuahuan från Beverly Hills. På lördagen åkte vi in till stan och mötte sommarens kanske första riktigt varma dag. Därefter promenerade jag hem och träffade mamma och Göran som just kommit hem från Turkiet, samt fick ett par nya Converse som kan vara plagiat och är sisådär en storlek för stora, men jag är rätt nöjd ändå. Efter ett tag kom Benjamin och så cyklade vi hem till honom. Skönt att allt börjar lugna ner sig nu så vi faktiskt hinner träffas då och då. Det har jag nog saknat mest de senaste veckorna.

Just nu är jag mest bara jättearg över att alla mina sommarplaner krockar med varandra eller inte blir av alls. Helt plötsligt har jag allt och inget planerat. Allt som jag verkligen ville göra verkar inte bli av. Åh. Aja, jag har ju  i alla fall Springsteen på torsdag och Morrissey den 24e. Någonting att trösta sig med.

28 Maj, 2009 // 19:08

Redigeringsdöden.

Jag tänker verkligen inte jobba något mer på bilderna idag. Seriöst, jag kommer att dö redigeringsdöden. Det tar verkligen aldrig slut! Efter jag är klar med Kulturnattabilderna stundar redigering av bandbilder på Vansinnet och därefter fotografering med Izabelle nästa helg. Dock så ser jag fram emot att ta tag i de två sistnämnda, men redigering är verkligen smällen man får ta av att hålla på med något som är så roligt.

28 Maj, 2009 // 17:14

KULTURNATTA DEL 3
Snart är bildjävlarna klara att skickas in till Kulturnatta. Snartsnartsnart.

28 Maj, 2009 // 17:09

KULTURNATTA DEL 2


26 Maj, 2009 // 15:22

FRÅGA KENT


Idag har jag också fått svar på det enda jag egentligen ville veta om Kent. Härnäst funderar jag på att fråga om dom vill komma hem till mig och fika någon dag.

26 Maj, 2009 // 14:33

FÖRE/EFTER:


25 Maj, 2009 // 19:43

Kan åtminstone hinta lite!

Åååhh jag vill ju visa bilder på hur jag ser ut nu men både ni och jag får vänta då jag vill chocka folk på skolan imorgon. Kan dock säga så här mycket: Att bleka håret är smärtsamt och jag måste gå och köpa silverschampo imorgon. IH!

24 Maj, 2009 // 19:23

KULTURNATTA DEL 1
Tänkte bjuda på lite vimmelbilder samt en skrytbild som visar att jag fick tag på mitt fotopass tillslut. Bilderna på "akterna" som jag fotade kommer nog att ta lite längre tid då det är lite mer jobb med dom, men jag jobbar så hårt jag kan!

22 Maj, 2009 // 23:05

MORRISSEY 50 ÅR
21 Maj, 2009 // 23:31

UPDATE

American Teen var precis så bra som jag hade hoppats att den skulle vara, plus lite till. Utan tvekan den bästa filmen jag sett hitils i år. Jag bryr mig inte om ni laddar ner den, hyr den eller köper den - se den! Jag har förövrigt inte sett speciellt många filmer alls i år, så tipsa mig gärna. Jag avskyr action (there, I said it) och allt som innehåller mer blod än monolog, men älskar dokumentärer, (snygga) svartvita filmer och filmer med mycket prat. Har även en pinsam kärlek för indie och töntiga amerikanska high-school filmer. Där har ni det, nu är det bara att tipsa mig! Jag vill börja se film igen.

(Lambretta - Bimbo är förövrigt den enda låt jag vill lyssna på denna kväll. Mitt första favoritband efter Spice Girls, håhå)

21 Maj, 2009 // 19:58

Rastlösheten

Jag har tagit upp detta en gång tidigare tror jag, men jag kan inte låta bli att ta upp det igen: jag har blivit så himla rastlös. Tidigare så kunde jag utan problem njuta av en kväll ensam då jag fick fixa mat själv, ta en lång dusch och sedan bara hasa mig mellan tv-soffan och datorn. Jag kunde sitta uppe till halv fem och spela lite för hög musik hela natten. Detta kan jag inte göra längre. Denna kväll råkar nämligen vara en sådan kväll och allt jag kan göra är att sitta och funderar över vad i hela friden jag ska göra ikväll! Jag har ätit och duschat, men sen då? Tänkte se American Teen i alla fall eftersom att den, enligt mycket säkra källor, ska vara helt fantastisk. Lär troligtvis gå och lägga mig runt tolv. Så rolig blir min torsdagkväll.

21 Maj, 2009 // 18:21

TORSDAG
Jag är ledsen för dålig uppdatering men jag har varit upptagen med att klara nationella i matte a, nationella i spanska samt göra diverse små inlämningsuppgifter. Idag har jag varit galet effektiv och hunnit vara hos Benjamin, läsa 60 blogginlägg, skriva effektivt i en timma och därav hinna klart med tre (!!) inlämningsuppgifter,  samt handla mat och duscha. Jag är stolt över mig själv! Dessutom har jag varit sur på Kulturnatta hela dagen för att dom inte hör av sig trots att dom lovat upprepade gånger. Hör dom inte av sig ikväll så skriver jag ett argt mail imorgonbitti!

Bildena föreställer förövrigt vad jag ägnade mig åt igår. Jag och min mor begav oss till Nydalacampingen och åt  middag med två släktingar. Det finns få saker som är så mycket sommar för mig som Nydalacampingen, norrlandssläktingar och grillad mat. En oslagbar kombination, verkligen! Därefter for jag hem till Benjamin och blev kvar där tills imorse. Inte helt tokigt det heller!

17 Maj, 2009 // 23:07

EVERY YOU EVERY ME


Den bästa helgen på mycket mycket länge. Jag har världens finaste pojkvän.

16 Maj, 2009 // 22:14

Dum-dum-di-dum

Jag och Benjamin flydde Umeå och sitter nu ihoptryckta i en soffa i övik. Han spelar Zelda på vår onödigt stora tv och är i princip lika glad som ett barn på julafton. Jag är bara glad att han är glad. Alltid något, liksom. Och eftersom att Göran och mamma sover ute i stugan så kommer jag äntligen att få göra verklighet av en dröm, nämligen att sova i deras överdrivet bekväma säng. Det, om något, gör mig som ett barn på julafton. Jag tycker ju väldigt mycket om att sova.

13 Maj, 2009 // 19:18

JAG LEVER


På tre dagar så har jag hunnit ha magsjuka, komma på bättringsvägen och sedan få feber och bli förkyld. Det enda jag lyckats förtära är yoghurt och lite sorbetglass, förutom i måndags då mitt illamående förbjöd mig att äta någonting alls. Idag tog jag mig i alla fall till skolan för att göra första delen av mitt nationella prov i matte a. Därefter åkte jag, med lite sorg i hjärtat, hem igen för att sova. Jag är så desperat efter sällskap och mänsklig kontakt just nu att jag håller på att gå upp i atomer! Att sitta hemma ensam dagarna i enda och se South Park/sova är inte riktigt min kopp te. Dock så tror jag att jag mår lite bättre nu, så imorgon kan det nog bli skola igen för mig. Behöver människor. Behöver Benjamin.

11 Maj, 2009 // 05:23

Shake the disease.

Som svar på din fråga Viola så kan jag ju berätta att jag fryser och svettas ihjäl om vartannat, samt att jag har kräkts två gånger inom loppet av en timme. Det har jag inte gjort sen jag var åtta tror jag. Så njae, så jävla bra mår jag inte.

10 Maj, 2009 // 22:41

KOM ÄNGLAR

Hela jag är ett kaos och jag mår sämre än jag mått på jättelänge. Dagen har varit kantad av kräkreflexer och sömn och tårar och jag känner mest för att gå och lägga mig så att jag kan avsluta den här dagen så snabbt som möjligt. Betvivlar att jag orkar mig till skolan imorgon eftersom att jag misstänker att jag har feber. Åh. Jag orkar inte.

Jag har haft en jättefin helg i alla fall (fram tills idag). Film och minnen med Olivia i fredags och kakbak, Myggan, "samejävlar", bastu och allmänt trevligt umgänge med Lucas igår. Jag tycker så hemskt mycket om dom två. Dessutom fick jag träffa Benjamin idag också, vilket jag inte gjort på riktigt på hela veckan. Det behövde jag, även om jag mest bara sov ovanpå honom hela kvällen.

Nu ska jag sluta lyssna på "Kom änglar" och "Fulla för kärlekens skull" och försöka ta mig till sägen istället. Sov gott.

10 Maj, 2009 // 18:03

HELGEN
07 Maj, 2009 // 16:13

SNART GÅR JAG SÖNDER


Dagens soundtrack: Vapnet - Thoméegränd. En sådan där låt som jag aldrig tröttnar på. Fint med Östersund också.

06 Maj, 2009 // 20:57

TIME WILL TELLJag har bloggskrivkramp och vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag blev inte uppäten av min Mekka-chef och nu måste jag bara bestämma mig för om jag vill ha jobbet eller inte. Cirka 1900 kronor extra i månaden skulle ju förvisso inte vara helt fel, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra än.
Vad kan jag mer berätta om? Min hemsida som jag jobbat med på multimedian är i princip klar och jag tycker att den blev hemskt fin. Helt klart värd all tid som jag lagt ner på den. En annan bra sak är att Olivia kommer hit på fredag och ska bo hos mig till lördag. Vi ska se "Not another teen movie" (som haft stor betydelse i vårt vänskapsförhållande) och prata och ta bilder (tänkte att vi äntligen skulle fixa några bilder på oss två tillsammans eftersom att det inte finns några). Så tja, det är i princip vad som händer i mitt liv just nu. Saknar inspiration till det mesta. Vill helst bara att det ska bli juni nu med Bruce Springsteen, sommarlov och Morrissey. Ska i alla fall försöka knåpa ihop ett inlägg om varför det inte alls är så himla coolt att vara musikare (Benjamins förslag), så det kan ni ju se fram emot tills vidare!

04 Maj, 2009 // 23:32

Två saker bara:

- Imorgon möter jag mitt öde. Jag ska till Mekka för ha min sista inskolningsdag (14:30 - 21:30) samt för att prata med min chef om framtiden. Detta har jag mått dåligt över i snart en månad och det känns skönt att få det bort gjort samtidigt som jag är rädd och ängslig. Håll tummarna för att hon inte äter upp mig.
- Morrissey.

04 Maj, 2009 // 23:19

2 MAJ


02 Maj, 2009 // 00:28

1 MAJ

RSS 2.0