30 November, 2009 // 09:53

\m/
Igår fotade jag bandbilder åt ett band som heter Apocalyst och tja, seriösa kan man ju inte vara hela tiden.

24 November, 2009 // 14:31

INLÄGG FRÅN PRAKTIKEN

Den här veckan och nästa praktiserar jag på Plakat, en reklam/pr/webb-byrå i Umeå. Då det är svårt för dem att hitta saker åt mig att göra så gör jag inte så mycket, men vet ni vad? Det gör ingenting. Efter en massa stressiga veckor så är det riktigt skönt att bara sitta vid ett skrivbord och inte göra så mycket. Imorse åt alla anställda frukost tillsammans och det var hemskt mysigt. Alla är jättetrevliga men jag har helt plötsligt blivit så blyg att jag knappt vågar prata med någon. Jag har till och med börjat rodna! Min favorit har blivit den rolige brittiske killen som ibland pratar svenska och ibland engelska och som skämtar en massa. Han påpekade nyss att jag inte säger så mycket vilket känns lite som ett misslyckande. Jag är ju inte blyg egentligen.

Så vad gör jag då om dagarna? Tja, jag jobbar med informationskampanjen som vi gör i skolan. Det är i princip bara formgivningen klar, vilket är mitt arbete. Det går... sådär. Jag byter idéer hela tiden men i och med att jag har mycket tid så gör det inte så mycket. Jag läser en massa tidningar också och så letar jag julklappar på internet. Det kanske låter som att jag har tråkigt men tiden går fruktansvärt snabbt! Slutar om två timmar, jösses...

I byråns högtalare spelas musik hela dagarna från deras gemensamma Spotify-lista. Idag har jag hört låtar från både Kents, Winnerbäcks och Deportees senaste vilket tyder på att någon/några här har bra smak. Vid frukosten var dessutom Twitter det största samtalsämnet vilket fick mig att känna mig gammal då jag inte ens använder Twitter.

Så! Nu vet ni vad jag gör om dagarna. Feel free to berätta vad som händer i era liv. Jag har tid över till att läsa.

(JUST DET! Du anonyme som frågade vad jag går för gymnasielinje, om du fortfarande läser så kan jag berätta att jag går på Medieprogrammet och läser inriktningen grafisk formgivning.)

22 November, 2009 // 09:52

BACK TO NATURE


Gissa vem som har biljett till Deportees den elfte december?

21 November, 2009 // 21:57

YUM!
21 November, 2009 // 18:21

LIKE COMING HOME
20 November, 2009 // 17:41

AND WE LOOK SO GOOD
I onsdags fotade jag och Viola studioporträtt till våra portfolios i Foto A. Bilderna på mig har Viola tagit och bilderna på oss båda har Johan tagit!

18 November, 2009 // 23:22

FOR WHAT IT'S WORTH


Hittade en bild från Molokens releasefest som jag glömt att ladda upp. Tror jag. På bilden är min gamla klasskamrat Tim som numera sjunger i Apocalyst!

18 November, 2009 // 13:56

TVÅ BILDER FRÅN IDAG


Två snabbredigerade bilder på Viola från idag. Fler bilder kommer senare!

15 November, 2009 // 15:24

I PRETEND


Idag har jag ont i huvudet för kanske fjärde eller femte dagen i rad och hypokondrikern i mig skriker "HJÄRNTUMÖR" och "HJÄRNBLÖDNING". Egentligen oroar jag mig nog bara för mycket. Förhoppningsvis släpper det lite när den här veckan är bortgjord. Nästa helg åker jag till Malå och efter det så stundar två veckors praktik som säkert blir kanonbra om jag bara får en bra praktikplats. En vecka kvar, en vecka kvar...

10 November, 2009 // 20:21

TYSTNAD, TAGNING


09 November, 2009 // 18:42

KÖKSFÖNSTER
08 November, 2009 // 20:55

SVARTA LINJER

Ikväll är en dålig kväll för allt. Fotande, bloggande, tv-tittande... Däremot är det en hemskt bra kväll för Kent, smärta (fysisk sådan) och troligtvis så är det också en bra kväll för chips, Big bang theory, arga mail till läkare och Ron Jeremy i textform. Jag hoppas att inspirationen infinner sig i veckan. Om inte annat så skulle det vara hemskt bra med tanke på att vi håller på med en jättestor informationskampanj som snarare går bakåt än framåt. Usch, det blir nog en tidig kväll ikväll...

04 November, 2009 // 11:26

VIOLA BROTHERS


Här får ni en mycket intressant uppdatering med fyra bilder på Viola när hon fotar skor!


RSS 2.0