24 November, 2009 // 14:31

INLÄGG FRÅN PRAKTIKEN

Den här veckan och nästa praktiserar jag på Plakat, en reklam/pr/webb-byrå i Umeå. Då det är svårt för dem att hitta saker åt mig att göra så gör jag inte så mycket, men vet ni vad? Det gör ingenting. Efter en massa stressiga veckor så är det riktigt skönt att bara sitta vid ett skrivbord och inte göra så mycket. Imorse åt alla anställda frukost tillsammans och det var hemskt mysigt. Alla är jättetrevliga men jag har helt plötsligt blivit så blyg att jag knappt vågar prata med någon. Jag har till och med börjat rodna! Min favorit har blivit den rolige brittiske killen som ibland pratar svenska och ibland engelska och som skämtar en massa. Han påpekade nyss att jag inte säger så mycket vilket känns lite som ett misslyckande. Jag är ju inte blyg egentligen.

Så vad gör jag då om dagarna? Tja, jag jobbar med informationskampanjen som vi gör i skolan. Det är i princip bara formgivningen klar, vilket är mitt arbete. Det går... sådär. Jag byter idéer hela tiden men i och med att jag har mycket tid så gör det inte så mycket. Jag läser en massa tidningar också och så letar jag julklappar på internet. Det kanske låter som att jag har tråkigt men tiden går fruktansvärt snabbt! Slutar om två timmar, jösses...

I byråns högtalare spelas musik hela dagarna från deras gemensamma Spotify-lista. Idag har jag hört låtar från både Kents, Winnerbäcks och Deportees senaste vilket tyder på att någon/några här har bra smak. Vid frukosten var dessutom Twitter det största samtalsämnet vilket fick mig att känna mig gammal då jag inte ens använder Twitter.

Så! Nu vet ni vad jag gör om dagarna. Feel free to berätta vad som händer i era liv. Jag har tid över till att läsa.

(JUST DET! Du anonyme som frågade vad jag går för gymnasielinje, om du fortfarande läser så kan jag berätta att jag går på Medieprogrammet och läser inriktningen grafisk formgivning.)

Postat av: Viola

http://www.whokilledbambi.co.uk/2009/11/kuhn-keramik/

2009-11-24 // 20:34:25
Postat av: c

ah tack!

2009-11-25 // 08:44:10

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:RSS 2.0