31 Oktober, 2009 // 23:36

DIMMA
31 Oktober, 2009 // 23:35

LÖRDAG
För mig som inte firat Halloween sen jag gick i lågstadiet, och för mina morföräldrar, så innebär ju faktiskt den här helgen främst All helgona och det i sin tur att man tänder ljus på familjegraven. I år bjöds det på glögg och pepparkakor också!

30 Oktober, 2009 // 18:11

TODAY IS A GOOD DAY


29 Oktober, 2009 // 22:46

BAD COMPANY


Förövrigt så gästar älgen oss fortfarande!

29 Oktober, 2009 // 21:31

UPRISING


Min ensamma dag gick åt till en ny bloggdesign. Väl spenderad tid skulle jag vilja säga!

28 Oktober, 2009 // 23:01

SNOW

28 Oktober, 2009 // 22:56

ONSDAG
Igår anlände jag till vintern. Det är kallt och vitt och gråskala och som ni kan se så har vi en älg på besök i byn! I Norrland är livet alltid spännande.

28 Oktober, 2009 // 22:48

DU ÄR MIN VÄN I LIVET


Skaffade mig en ny vän och följeslagare.

26 Oktober, 2009 // 22:40

MÅNDAG
Det blev inte så många bilder i helgen, som vanligt, men jag har i alla fall spenderat min helg i Övik tillsammans med Benjamin. Ett år äldre blev jag också och jag fick tårta och en del fina presenter. Imorrn hämtar jag ut ett nytt objektiv och sen far jag till Malå, så förhoppningsvis så blir det nog en del bilder under veckan!

23 Oktober, 2009 // 16:05

PÄRLOR
Efter en alldeles för dålig vecka så känns det gudomligt skönt med lov. Förhoppningsvis så kan jag avsluta veckan på ett fint sätt, bland annat genom att gå och se "Flickan som lekte med elden" imorrn och umgås med min pojkvän. Dessutom så fyller jag ju såklart år på söndag. Min snälle vän och klasskamrat Filip gav mig en så himla fin t-shirt idag i födelsedagspresent. Tack Filip!

22 Oktober, 2009 // 16:34

FOUR SEASONS
Idag kom ett paket till mig och vände mitt humör helt! Paketet innehöll en 80 sidor lång bok som jag knåpat ihop. Den innehåller runt 90 bilder tagna av mig under 2007, 2008 och 2009 och jag känner mig lite som en stolt mor när jag kollar igenom den. Visst måste man få ego-boosta sig själv ibland och tycka att man faktiskt lyckas då och då?

19 Oktober, 2009 // 17:47

PEOPLE LIKE US

Tjoho, nu är min nya bloggdesign klar! Eller ja, i princip i alla fall. Finns nog lite småsaker som kan fixas, men grovjobbet är gjort! Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker att det blev rätt hemtrevligt. Här kan jag nog flytta in. Dessutom så är den rätt anpassningsbar. Blir jag less på det mörka och bruna kan jag nog fixa något vitt och rosa med blommor, typ! Ser den hemsk ut för någon så får ni gärna säga till så kanske jag kan ändra det.

Den här veckan så skriver jag ett reportage om min farmor till svenskan och så gör jag en kinainspirerad kalender till grafen. Båda två ger mig lite ångest så bloggandet kan nog bli lidande. Dessutom så förbereder jag inför min födelsedag som är på söndag. Eller tja, min enda förberedelse är väl att jag har skrivit en önskelista på en post-it. Förutom ett nytt objektiv så har jag önskat mig en stor och tjock filt, en termosmugg och en ryggsäck. Jag tror tyvärr att det blir en kånken för mig, även om det känns jättetråkigt att ha samma ryggsäck som alla på midgård. Vad kan jag säga, jag har verkligen inte bättre fantasi än så. Låter föresten på mina önskningar som att jag planerar skogsliv i vinter. Vem vet, kanske bosätter jag mig i skogen och börjar fota fåglar!

18 Oktober, 2009 // 14:54

GO YOUR OWN WAY


Utanför hyreshuset där jag och min mamma bor står det numera en helt fantastisk cykel! Den gör liksom varje vardagsmorgon lite roligare.

16 Oktober, 2009 // 17:43

CAFÉ STATION
16 Oktober, 2009 // 17:37

ASLEEP
I onsdags var det fint väder och jag slutade tidigt, vilket resulterade i dessa bilder.

14 Oktober, 2009 // 18:43

INFRA-RED


Denna vecka är tävlingstemat höst och här är mitt bidrag! Tävlingen hittar ni som vanligt här.

14 Oktober, 2009 // 18:40

DON'T GIVE IN


Förlåt för att jag är så dålig på att uppdatera, jag hoppas att ingen har gett upp hoppet om mig. I veckan har jag lagt ner nästan all min tid på en ny bloggdesign (som tar form i en hemlig testblogg jag har) och därför har bloggen fått vila lite. Här är i alla fall en bild på Cornelia som jag tog på fotolektionen tidigare idag! Om en stund ska jag också ladda upp veckans fototävlingsbidrag. Det är ju lite kul, det där med att tävla.

10 Oktober, 2009 // 19:43

I'M MR. BRIGHTSIDE

Jag kom till final i fototävlingen denna vecka också så om ni känner för det så kan ni rösta på mig här. Vill ni inte göra det så gör det inte så mycket, jag är bara nöjd över att vara bland de 12 bästa.

Ikväll är en sån där skitkväll då allt går fel och jag bara vill dra täcket över huvudet och sova. Allt blir såklart väldigt förstärkt av mina fruktansvärda p-piller som gör mig både nedstämd och irriterad. Note to self: Boka tid på ungdomsmottagningen.


08 Oktober, 2009 // 12:27

ETT LJUS MAN DRUNKNAR I


I och med att det gick så bra med fototävlingen förra veckan så tänkte jag göra ett nytt försök i veckan också! I veckan är temat natt och ni kan hitta tävlingen här. Jag hade egentligen tänkt välja en annan bild men när man har bilder på vad som känns som tjugo olika datorer och hårddiskar så tager man vad man haver.

06 Oktober, 2009 // 19:11

ROSOR OCH PALMBLAD
05 Oktober, 2009 // 21:28

TÖNTARNA


Jag utlovade ju en GIF-animation när jag nådde 25 Bloglovin-bevakare och tja, den dagen är kommen! Här är en animation med mig då jag "IRL /dance'ar", så att säga. Varsågoda!

Idag har jag och Benjamin varit ihop i åtta månader och eftersom att vi nog aldrig tidigare firat en sådan här "månadsdag" så bestämde vi oss för att göra det idag. Dvs: Jag bakade Kärleksmums (aka. Mockarutor) och så såg vi Aladdin. Mer komplicerat än så behöver man väl inte göra det?

OBS KENT-NÖRDERIER: Jag tror inte att det undgått någon att Kent släppt ny singel och meddelat att nya skivan kommer om en månad. Jag vet inte vad jag ska säga riktigt. Som det gigantiska Kent-fan som jag är så blev jag ju glad, såklart, men det kom bara så himla oväntat. Nya singeln tog mig väl inte riktigt med storm men efter några lyssningar så växer den på mig. Jag behöver nog bara lite tid att smälta.

04 Oktober, 2009 // 18:17

UNDER THE SEA


Dessa har varit mina vänner idag! Nu sitter jag och funderar över om man kanske borde baka kanelbullar ikväll.

04 Oktober, 2009 // 18:14

GLORY DAYS


Igår kom Malin på besök och gjorde tacos med mig!

04 Oktober, 2009 // 01:34

MOLTEN PANTHEON
I fredags hade Moloken releasefest för sin nya skiva och jag var självklart där och headbangade/releasefestade.

01 Oktober, 2009 // 22:07

OH HAPPY DAY

Åh, jag kom till final i tävlingen jag skrev om i inlägget tidigare idag! Konkurrensen är jättehård, men det skulle ändå vara jättekul om ni röstade på mig. Rösta och se de andra bidragen kan ni göra här.

01 Oktober, 2009 // 12:08

TÄVLINGSBIDRAG


Jag fick för mig att skicka in ett bidrag till den här tävlingen. Inte för att jag tror att jag kommer att vinna, men det kändes kul att testa. Sen så vinner man ingenting, förutom äran, vilket jag kan tycka är lite skönt ibland.


RSS 2.0