19 Oktober, 2009 // 17:47

PEOPLE LIKE US

Tjoho, nu är min nya bloggdesign klar! Eller ja, i princip i alla fall. Finns nog lite småsaker som kan fixas, men grovjobbet är gjort! Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker att det blev rätt hemtrevligt. Här kan jag nog flytta in. Dessutom så är den rätt anpassningsbar. Blir jag less på det mörka och bruna kan jag nog fixa något vitt och rosa med blommor, typ! Ser den hemsk ut för någon så får ni gärna säga till så kanske jag kan ändra det.

Den här veckan så skriver jag ett reportage om min farmor till svenskan och så gör jag en kinainspirerad kalender till grafen. Båda två ger mig lite ångest så bloggandet kan nog bli lidande. Dessutom så förbereder jag inför min födelsedag som är på söndag. Eller tja, min enda förberedelse är väl att jag har skrivit en önskelista på en post-it. Förutom ett nytt objektiv så har jag önskat mig en stor och tjock filt, en termosmugg och en ryggsäck. Jag tror tyvärr att det blir en kånken för mig, även om det känns jättetråkigt att ha samma ryggsäck som alla på midgård. Vad kan jag säga, jag har verkligen inte bättre fantasi än så. Låter föresten på mina önskningar som att jag planerar skogsliv i vinter. Vem vet, kanske bosätter jag mig i skogen och börjar fota fåglar!

Postat av: klaracool

det blev riktigt snyggt!

2009-10-19 // 18:29:51
URL: http://slowtard.blogg.se/
Postat av: Sanna

SNYGG MARLENE

2009-10-19 // 20:37:27
URL: http://sunnyforsberg.blogg.se/
Postat av: Annika

Sv: Jag har inte skrivit något om det objektivet eftersom jag inte äger det, lånar det bara från jobbet :) Men det är bra och relativt billigt. Ljusstarkt och bra, man får dessutom fin bokeh. Passar till de flesta motiv också :)

2009-10-19 // 21:12:26
URL: http://annikasvenmarck.wordpress.com
Postat av: Carro

Hade du inte skrivit vad du skulle ha ryggsäcken till hade jag blivit orolig! Och tror du termosen gör mig en aning förvirrad? Vad händer Lenny?

2009-10-19 // 21:41:12
URL: http://carolineforsner.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:RSS 2.0