27 Januari, 2010 // 18:28

OM MIG


Namn:
Marlene Bergmark
Ålder: Född 25 Oktober 1992, så i skrivande stund 17!
Boende: I Umeå med separerade föräldrar.
Utbildning: Går just nu andra året på Medieprogrammet, inriktning grafisk formgivning.
Civilstatus: Jag har en pojkvän som heter Benjamin sedan ett år tillbaka.
Lyssnar på: Det mesta. Dock så har Kent legat mig varmast om hjärtat sedan sjuan. Förutom Kent så tycker jag hemskt mycket om Bruce Springsteen, Deportees, Khoma, Lars Winnerbäck, Tiger Lou, The Hives, The (International) Noise Conspiracy, Hästpojken, Amy MacDonald, Coheed and cambria, 3 doors down, Muse och Placebo, med flera!
Film: Jag har fyra favoriter, beroende på vilken genre jag känner för. Vill jag se svenskt så är det "Torsk på tallin", vill jag se ett drama och bli inspirerad så ser jag "Control", vill jag se romantisk komedi så ser jag "Notting Hill" och vill jag se action så ser jag "The Boondock Saints". Förutom dessa så älskar jag Disney och animerad film.
Tv-serier: Egentligen så ser jag mycket hellre tv-serier än filmer. Jag har ingen favorit sådär, så jag kan helt enkelt skriva upp alla serier jag gillar: Desperate Housewives, Dexter, The 4400, True Blood, Six feet under, The Big Bang Theory, How I met your mother, Gossip Girl, House, Simpsons, Family Guy, South Park, Myggan.
Äter helst: Pappas tacos!
Böcker: Harry Potter-serien av J.K Rowling, "Vi som aldrig sa hora" av Ronnie Sandahl, "Fans" och "Strage text" av Fredrik Strage och Millenium-trillogin av Stieg Larsson.
Framtidsdrömmar: Förändras varje dag. Just nu känns det dock som att jag vill bo i  en lägenhet på Södermalm i Stockholm, skaffa två eller tre barn och jobba på tidning, antingen som formgivare eller fotograf.
Något ni inte visste om mig: Jag är värdelös på att laga mat, jag är mörkrädd, jag somnar alltid efter tio minuter om jag försöker titta på en film efter 22:00 och jag tycker att Jude Law är världens snyggaste skådespelare.

(Detta inlägg kommer att finnas länkat i menyn from now on! Tryck f5 om ni inte kan se den nya bloggdesignen)

Postat av: Annika

TACK JAG TAR DENNA OCH HÄRMAR DIG

2010-01-27 // 19:36:16
URL: http://chocolatejesus.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:RSS 2.0