31 Augusti, 2011 // 23:56

Running up that hill


23 Augusti, 2011 // 13:59

Dom vet ingenting om oss
Bilder från när jag bjöd Viola, Filip och Johan på middag i fredags. Bästa.

Jag tycker egentligen inte om att ursäkta mig för att jag bloggar dåligt men eftersom att jag ändå uppskattar er som tittar in här då och då himla mycket så tänkte jag be om ursäkt för att jag är en värdelös bloggare. I sommar har jag haft ett jobb som sugit musten ur mig totalt så all ledig tid jag haft har jag helst spenderat med vänner eller pojkvän och helst inte så mycket framför datorn. Så kan det vara ibland! Nu jobbar jag dock min sista vecka innan jag blir student så förhoppningsvis blir det bättring i takt med att livgnistan kommer tillbaka. Bear with me!

11 Augusti, 2011 // 14:15

Blue ridge mountains

05 Augusti, 2011 // 13:33

Aningen försenade bilder på Freyr och Lucas

I slutet av maj fotograferade jag Freyr och Lucas (jag gav er en sneak peak på bilderna HÄR) men eftersom att jag tog studenten och det har varit en fin sommar och sådär så har det tagit mig hiskeligt lång tid att få dem klara. Men nu så! Lite fler bilder kommer och vill man lyssna på dem så går det att göra på deras Myspace.

05 Augusti, 2011 // 13:24

Malå

Förra veckan var jag i Malå och gjorde lite allt möjligt. Jag hälsade på Ylwa-Lii och hennes hundbebis (som heter Remus!!!) och så badade vi och fiskade en del. Vackrare by än Malå-Vännäs får ni ju förresten leta efter.


RSS 2.0