08 Februari, 2011 // 01:30

Svaren - Personligt


Varför heter din blogg "Surrealistiskt"?
Haha, jadu… Jag har haft den här bloggen i jättemånga år (sedan åttan tror jag) och jag tyckte väl helt enkelt att ”surrealism” var ett väldigt vackert ord (det gör jag förvisso fortfarande). Sen har det bara hängt med!

 

Vad har du för musiksmak? Någon speciell genre du dras till extra mycket?
Alltså tyvärr så kan jag nog inte nämna någon speciell genre som jag dras mest till! Jag älskar musik rent generellt och jag tycker om band och artister inom jättemånga olika genres. Mina tre favoritband/artister är ju liksom Kent, Khoma och Bruce Springsteen som alla tre spelar helt olika typer av musik. Förra veckan lyssnade jag nästan uteslutande på Pendulum och Goldfinger och den här veckan är jag jätteinne i Josh Groban och A Perfect Circle. Jag tycker om det mesta och varierar mig jättemycket!

 


Vad gör dig glad när inget annat gör det?
Lucas brukar vara rätt duktig på det.


Har du någon dold talang?
Jag kan råmycket om Pokémon och så har jag jättelätt för att lära mig låttexter!


Vilken färg är din tandborste och hur många steg från ditt rum har du till toaletten?!
Min tandborste var grön och vit sist jag kollade och jag har exakt elva steg från min säng (där jag spenderar mest tid) till toaletten!

 

Nämn tre favoritbloggar!
Fredrik Backman för att han är så fruktansvärt rolig, Pulsurbalans för att hon skriver så himla vackert och Johanna Wallin för att hon tar fantastiska bilder.

Vilken typ av killar gillar du?
Jag har faktiskt en pinsamt utstuderad mall för vilken typ av killar jag faller för… Jag älskar nördiga killar och jag har alltid tyckt att glasögon är dösnyggt. Förutom det så tycker jag om killar som är långa och smala, och så tycker jag om snygga händer. Händer är den snyggaste kroppsdelen och helst ska de ha långa, smala fingrar och lite utstående ådror på ovansidan. Dessutom så har jag alltid varit en sucker för musiker, hehe.

Hur ser det ut i ditt rum? Vad har du tänkt göra efter gymnasiet?
Min plan är att plugga grafisk kommunikation i Sundsvall i tre år och sen ta det därifrån. Jag känner inget behov av att ta ett sabbatsår eller så utan jag känner mig helt redo att bara fortsätta plugga! Extra kul också när man får studera något man tycker är roligt på heltid.


Vad valde du för kurser till tvåan på gymnasiet?
Oj, jag kommer verkligen inte ihåg vilka kurser jag valde till tvåan och vilka jag valde till trean, men de tillvalskurser som jag läst är följande: Matte B, Fotografisk bild A, Historia A, Filosofi A, Svenska C och Filmkunskap.


Vad ska bli bäst med studenten?
Haha, ingenting? Jag ser verkligen inte alls fram emot att ta studenten, jag tycker bara att det känns skitjobbigt. Gymnasieåren har varit de bästa i mitt liv och jag har gått på en skola jag älskar, i en klass jag trivs i och jag har lärt känna så himla många fantastiska människor och haft så otroligt kul under tiden. Jag bor dessutom i en stad jag aldrig någonsin längtat bort ifrån, och det enda jag ser framför mig nu är hur jag kommer att splittras från människor jag älskar och tappa kontakten med folk, samt att jag kommer att bli arbetslös och få en ostabil ekonomi. Nu låter jag ju som världens bittraste, men det är verkligen så jag känner! Jag mår skitdåligt över att tänka på att ta studenten och kunde jag gå ett år till på gymnasiet så skulle jag göra det. Men okej, om jag ska ta något som känns lite kul i alla fall så är det väl att få bo själv. Jag har levt med separerade föräldrar så länge jag kan minnas och jag är less på att behöva ha mina saker på två ställen. Att få ha allt samlat känns ju som en dröm nästan, haha! Dessutom så ser jag fram emot att få inreda min egen lägenhet och ha ett boende som är bara mitt.

 

Jag har för mig att du har skrivit någon gång att du älskar tv-serier - vilken är din favorit?
Six feet under är min absoluta favoritserie! Jag tycker att Michael C Hall (som spelar karaktären David i serien) är världens bästa manliga skådespelare, och han gör såklart också en helt fantastisk insats i Dexter (som är den näst bästa serien jag vet).

 

Vilken är din favoritlåt?
Kent’s låt "M" tycker jag är helt fantastisk. Min mamma har haft cancer och jag tycker att texten i den låten beskriver på pricken exakt hur man känner när man är rädd att någon man älskar håller på att tas ifrån en. Den beskriver åtminstone hur jag kände.

Vilken var den senaste boken du läste?
Harry Potter and the Chamber of Secrets! Innan jul kom jag på att jag inte har läst de fyra första Harry Potter-böckerna på engelska, så jag tänkte att det kanske var dags nu.


Postat av: lauren

Älskar din blogg. Och ditt rum!

2011-02-08 // 21:12:14
URL: http://ohithinkitsablog.blogg.se/
Postat av: Svampinjon

Å vilka fina foton!!!

Jättefin blogg!!!!!!

2011-03-05 // 18:38:27
URL: http://svampinjonfoto.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:RSS 2.0