01 Januari, 2012 // 21:30

Årsresumé 2011 - Januari till juni

Jag firade in 2011 och januari tillsammans med Filip, Johan och Daniel och tänkte att nog fan måste väl detta år bli bättre än 2010. Jag var singel och hängde med Viktor en massa, och så passade jag på att fika med Malin och Annika medan jag liks hade mitt livs sista riktiga jullov. Överhuvudtaget umgicks jag med mycket folk i januari och så fotade jag några Midgårdskillar som framförde Tool-låten "Lateralus" i Midgårdsskolans aula. När lovet tog slut påbörjade jag min sista termin på gymnasiet och det sista i världen jag ville just då var att bli kär. Himla lägligt då att Izabelle bestämde sig för att introducera mig för Martin...

I början av februari begravde vi min farfar som dött några veckor tidigare. Vi stod inte varandra speciellt nära men det var ju såklart sorgligt ändå. Efter begravningen åkte jag direkt upp till Malå och fotade till mitt projektarbete samtidigt som jag smsade en massa med min nya manliga bekantskap i Umeå. Under tiden som jag och Viola gjorde två veckors praktik på kommunikationsbyrån Pondus så hann det bli Alla hjärtans dag, som för min del slutade med en massa hångel. Från den dagen har det varit jag och Martin och gudars vad jag är glad för det! Näst bäst den månaden var att jag fick fara till Örnsköldsvik och se Eldkvarn.

I början av mars åkte jag till Vilhelmina för att fota de sista bilderna till mitt projektarbete, alltså min Norrlandsbok. Vilhelminabesöket råkade vara samma helg som det var dags för 100-dagarsfest (100 dagar kvar till studenten) så vi förfestade i en pulkbacke. Inga konstigheter! Senare under månaden for jag till Malå för att fira Gunnar som fyllt 50. Jag och Gabbe var kungarna i baren, kan man väl säga. Sen kom jag hem igen och då var det dags för Umeå Open. Jag och Viola drack episka nörddrinkar och Plura och Carla spelade i Tegskyrkan. Jag var även i Stockholm över dagen någon gång under månaden men det enda jag minns är att jag hade urinvägsinfektion och feber, så det var ju inte så... party.

I början av april samlade jag en massa mod och tatuerade mig. En Deathly Hallows-symbol från Harry Potter pryder nu min vänstra ankel och den är så fin, så fin. Jag glömmer dock ofta bort att jag har den. Blir lika förvånad varje gång jag tar av mig byxorna. Hur som helst så hängde jag lite med Viktor också och så jobbade jag med mitt projektarbete. Jag tog även med Martin till vårt hus i Övik och då vi passade på att gå på Burger King som vi inte har i Umeå. Jag avslutade sedan månaden med att fota Freyr och Lucas när de tävlade i Musik Direkt.

Jag inledde maj med att fota Freyr och Lucas när de spelade och blev intervjuade i P4. Några dagar senare blev det dags för Kulturnatta och jag hade en utställning med bilder från mitt projektarbete. Min bok hade ju faktiskt blivit färdigtryckt och det kändes hemskt skönt att vara klar. I maj var det även dags för en till utställning, nämligen medieprogrammets slututställning. Jag ställde ut lite norrlandsbilder och lite konsertbilder. När det sedan började bli varmt utomhus fotade jag lite bandbilder med Freyr och Lucas och så tog jag årets första utomhusfika med Malin.

Juni var en ganska spännande månad! Den första juni fick jag och mamma nycklarna till vår nya lägenhet och då började en lång process av att inreda och tapetsera. Hemskt fint blev det i alla fall! Ungefär samtidigt så hängde jag, Filip och Daniel hemma hos Filip och jag tog årets första dopp, sen åt vi pizza på ett hyreshustak. Någonstans därikring lyckades jag även få mig ett sommarjobb som personlig assistent och den sextonde tog jag studenten! Det blev en superbra dag som jag med glädje kommer att minnas hela livet. Sen blev det ju midsommarafton också och den firade jag med Martin och hans släkt utanför Övik.

Postat av: Ida

Grymt fina bilder ^^

Men ni har iaf McDonalds i Umeå, hade lätt bytt bort Burger King för att få tillbaka donken.

2012-01-05 // 19:39:09
URL: http://idawe.blogg.se/
Postat av: jennifer / photography

Såg att du var på blogg.se's startsida samtidigt som jag hittade mig själv där. Och så går jag in på din fina blogg och hittar Gabbe här, det var lite coolt tycker jag. HihiViktor Hedström, min homie, berättade att din mor och hans mor var jättebra kompisar :-)Som sagt, väldigt fin blogg!

2012-01-11 // 19:40:59
URL: http://jenniifer.webblogg.se/
Postat av: ella/obotlig hp-fantast.

Åh, tatueringen<3

2012-01-12 // 21:44:59
URL: http://ellaab.blogg.se/
Postat av: ▼celine▼

Riktigt härliga bilder! :)

Men undrar en sak, själva bilderna har en ram. Hur har du gjort det? är det en app eller har du gjort det själv?

Behövs ej svaras på om du inte har lust eller helt enkelt inte vill :)

2012-01-14 // 04:13:30
URL: http://myswallows.blogg.se/
Postat av: Alice- (Fanny Olanders lillasyster(A))

Fan vah fin tatuering! Har själv köpt mej ett sådant halsband! Förälskad i det!:]

2012-02-14 // 15:47:28
URL: http://bracken.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:RSS 2.0