26 Juli, 2009 // 22:09

PDOL
Jag vet inte riktigt om jag kan sammanfatta årets PDOL på något bra sätt, men hur som helst så hade jag roligt. Vi såg BWO, Veronica Maggio, Dead by April, Captain Longshot, Hammerfall, A Camp och Melody Club. BWO var nog det bästa. Innan dess var det förövrigt mycket väntan (illustrerad av Lucas gäspning inne på Wayne's där vi hängde i en timme). Vi passade även på att söka upp porrbutiken (Lustgården - It only seems kinky the first time) och fylla på vårt lager av snoppgodis. Bara det gjorde ju piteresan värd!

(Min mormor kan förövrigt vara den enda personen i världen som tar med sig blommor när hon ska bo i stuga)

23 Juli, 2009 // 23:06

PITEÅ HERE I COME


Håhå, nu har jag packat, planerat och funderat och är helt klar för att bege mig till Piteå imorrn! Nästan exakt ett år sedan förra gången så sätter jag mig på bussen för att uppleva Piteå dansar och ler (piteå super och spyr) tillsammans med Lucas. Jag tror inte att vi kommer att få samma fantastiska väder, men jag planerar att ha minst lika kul!

23 Juli, 2009 // 11:44

ICKEANSTRÄNGANDE


Dessa bilder får sammanfatta vad jag och Benjamin haft för oss i Övik de senaste dagarna. Det har varit glassätande, filmtittande, promenerade och andra inte-speciellt-ansträngande-aktiviteter. Nu är det dags att återvända till verkligheten.

19 Juli, 2009 // 00:31

ON THE RUN


Eftersom att alla jag brukar umgås med verkar vara bortresta så spenderade jag kvällen ensam. Jag åt ugnstillagad pizza till middag och tog sedan en 1½ timmes promenad. Kort sagt så har jag spenderat kvällen precis som jag älskade att göra då och då... när jag var singel. Det är hemskt hur mycket sämre jag blivit på att vara ensam det senaste halvåret.


19 Juli, 2009 // 00:03

COVERGIRL
Idag: Shopping med Viola! Jag införskaffade mig en ny t-shirt, ett par turkosa nätstrumpbyxor och ytterliggare ett par beiga skor. Jag lovar, jag ska sluta upp med dumheterna nu!

18 Juli, 2009 // 19:08

EN EGOKICK


Det är jobbigt det där med att ha synfel på sommaren. Jag som är en sådan sucker för snygga solglasögon vill nästan aldrig använda mina glasögon.

18 Juli, 2009 // 01:03

Fattar inte att jag lyssnar på Jackson

Tog mig aldrig till Trästock. Självklart valde min kropp att krångla med mig (på oväntade vis) så det var bara för mig att stanna hemma. Tog mig dock till vårdcentralen så nu kanske jag kan bli av med ett problem åtminstone.

Ikväll har jag varit och sett Harry Potter med Benjamin och jag måste säga att jag känner mig väldigt nöjd. Inser också att det är hög tid att jag läser sista boken igen, då jag inte läst den sedan den släptes. Jag får helt enkelt lägga den på högen med andra saker som bör läsas.

Har förövrigt kommit på att jag saknar skolan lite. Är det fel på mig? Är det verkligen normalt att göra det när det är drygt fem veckor kvar? Ibland förstår jag inte mig själv.

15 Juli, 2009 // 20:11

FOR THE SUN


Detta får sammanfatta vad jag gjorde i Övik. Åt grillat, läste, promenerade och åkte på utflykt. Dessutom så spelade jag en massa Sims 3 och såg på film också. Nu är jag hemma igen och har trästocksbeslutsångest och läkarskräck. Tjoho! Biljetter bokade till Harry Potter på fredag för mig och Benjamin i alla fall. Känns kalas.

PS. Okej jag far till Trästock. Kan alla hålla tummarna för att min kropp inte krånglar med mig? Vill ha roligt. DS.

12 Juli, 2009 // 12:11

FLOWERS & FOOTBALL TOPS


Nu far jag ut till stugan. Kan inte lova att det blir så mycket bloggande, jag lär nog mest sitta djupt försjunken i en bok. Vi ses!

11 Juli, 2009 // 01:39

SUMMER RAIN
Jag tror att det äntligen har slutat regna.

06 Juli, 2009 // 17:37

MIN PASSION FÖR GLASS


Rensade ur frysen idag och fann en massa glass jag glömt att jag hade! Slängde allt förutom den oöppnade B&J-glassen samt kaktus och citron sorbeten. B&J's sorbetglass kan ju föresten ha varit årets besvikelse.

06 Juli, 2009 // 16:06

VIO-LA-LA


Igår var jag hos Viola och bakade, såg på film och pratade strunt. Kalasbra, sammanfattningsvis!

04 Juli, 2009 // 22:27

SAND IN MY SHOES
Skorean på Skopunkten sticker små hål i min plånbok men stillar mitt ständiga shoppingbegär.

04 Juli, 2009 // 01:37

FYRA DAGAR I NORGE
I Norge har jag:
- Sett delfiner
- Petat på en krabba
- Köpt godis, chips och läsk för 153 norska kronor
- Kollat på "Playboyjäntorna"
- Klättrat i berg
- Varit kär

04 Juli, 2009 // 00:35

TRE DAGAR I MALÅ
Vill aldrig ta av mig klänningen som jag rea-fyndade i Stockholm.

03 Juli, 2009 // 21:08

STOCKHOLM DAG 3


RSS 2.0