29 Juni, 2009 // 12:13

DRAR TILL NORGE

Familjen bestämde sig för en impulsresa till Norge, så vi far nu om en liten stund. Hinner tyvärr inte ladda upp dom sista bilderna från Stockholm så ni får se dom när jag kommer hem. Toodles!

28 Juni, 2009 // 13:03

STOCKHOLM DAG 2
Tog inte med mig någon kamera på Morrissey, men jag kan ju berätta att förutom att han valde konstiga låtar så var det en väldigt bra konsert. Förbandet var också hemskt bra, för ovanlighetens skull.

27 Juni, 2009 // 22:36

STOCKHOLM DAG 1


26 Juni, 2009 // 22:16

HOHO JAG ÄR HEMMA

Tänkte att jag kanske skulle meddela att jag är hemma från Stockholm nu och att jag lever och att vi hade jättekul. Det är lite jobbigt att lägga upp bilder dock då jag måste skicka dom mellan olika datorer, men förhoppningsvis så får ni se några imorrn. Just nu är jag i malå till obestämd framtid. Benjamin är här med mig. Känns bra.

22 Juni, 2009 // 18:34

HOW SOON IS NOW?

Runt jul bokade jag och Annika konsertbiljetter till Morrissey, imorrn åker jag, hon och Sanna till Stockholm för att se honom (förutom Sanna då, hon ska tigga eller segla hem eller något medan vi är på konsert). Jag har nog inte fattat det än.

20 Juni, 2009 // 19:49

MIDSOMMARAFTON
Trots brist på midsommarstång, folk och dans så hade jag världens bästa midsommarafton. Det blev glass med varma hallon, nattliga bilturer med morfars såkallade partybuss och så Christer Sjögren på full volym, såklart. Tur att jag har en vän med en bil (och körkort). Tur att han är kalasbra också.

19 Juni, 2009 // 00:56

SOMMAR
Idag kände jag, för första gången den här sommaren, att det var sommarlov.

18 Juni, 2009 // 00:50

ÄNTLIGEN HEMMA
Idag när jag åkte buss till Malå hörde jag en dam säga "det är nog många som åker hem en dag som denna. Eller bort". Jag kunde inte låta bli att fundera över vart det var jag åkte egentligen. Detta känns ju onekligen mest som hemma.

18 Juni, 2009 // 00:45

GRATTIS FADER
Nu blir det ju förvirrande med tiden, men jag och min mor for och firade min far i tisdags då han fyllde år igår, alltså onsdag. Den massakerade grodan är självklart min.

(Jag glömde föresten att ringa honom igår då han fyllde år på riktigt. Hur oförlåtligt är det?)


14 Juni, 2009 // 16:40

EFTER 4 ÅR AV VÄNTAN


Här är förövrigt en dålig bild som bevisar att jag sett The (International) Noise Conspiracy live! Nu kan jag nog säga att jag sett alla mina absoluta favoritband live, vilket inte känns helt tokigt.

14 Juni, 2009 // 16:29

ÄVENTYR I VINDELN


Det märks att sommarlovet börjat då jag nästan inte varit hemma någonting. Mestadels har jag väl legat i Benjamins säng, men jag har även hunnit med att ta mig till både Vindelns skolavslutningsfestival (tillsammans med Vansinnet, se bilder ovan) och Täfteå! Slutsats: bra början på sommarlovet.

11 Juni, 2009 // 22:40

THE MADNESS
Här bjuder jag på ett stycke Vansinne(t)! Live den här gången. Nu ska jag lägga mig på soffan med min chipspåse och se Sex and the City tills jag somnar. Det är ju sommarlov, tjoho!

07 Juni, 2009 // 00:49

ÄVENTYR I HUFVUDSTADEN


Nu är jag tillbaka från ännu ett äventyr i hufvudstaden! Jag är en konsertupplevelse rikare och jobbigt mycket pengar fattigare. Bilden ovan är tyvärr den enda som togs under vistelsen, men med tanke på hur bedårande jag och min moder ser ut så kanske det var lika bra. Precis som jag förutspådde så regnade det över Stockholms stadion. Hela kvällen. Vi anlände till Stadion runt 18:00 då konserten skulle börja 19:30, men började den 19:30? Nej, självklart inte. Runt 20:10 klev Bruce och the E street band på scenen och tja, det regnade från början till slut! Från det att vi anlände till det att vi steg in på hotellet igen. Men men, jag klagade faktiskt inte alls. Som den sanna norrlänning jag är så var jag ordentligt påklädd och, som ni ser, så hade vi införskaffat fantastiska regnponchos! Men, nog pratat om vädret: konserten var fantastisk. Så fort herr Springsteen klev på scenen spelade vädret ingen roll alls. Det var jag och 32 206 personer till (mestadels män 35+) och allt var bara hur bra som helst. Eftersom att vi kom dit relativt tidigt fick vi bra platser, slapp trängsel kunde avnjuta konserten med bra sikt. Dessutom så fick jag höra "Waitin' on a sunny day" (allsången var fan-fucking-tastic) och ja, självklart grät jag som ett barn. Varför blir jag så sentimental och blödig av konserter? Helt galet.
Jag måste ju bittert erkänna att jag kanske hellre skulle ha haft biljetter till konserten i fredags (lite bättre låtar, lite bättre väder) men va fan, jag tänker inte klaga! Jag har sett The Boss, har du det?

03 Juni, 2009 // 14:28

Gonna chase the clouds away

Om lite mer än ett dygn står jag på Stockholms stadion och väntar på Bruce Springsteen. Det kommer troligtvis att spöregna och jag kommer att vara kall och gnällig, men förhoppningsvis så kommer jag att vara väldigt lycklig också. Självklart har jag några låtar som jag verkligen önskar att han spelar, nämligen följande: Waitin' on a sunny day, Cover Me, Radio Nowhere, Ties that bind, Queen of the supermarket, I'm on fire, Dancing in the dark, I'll work for your love och Badlands. Spelar han åtminstone hälften av dessa så kommer det att vara värt regnet! Så, håll tummarna nu för att jag inte hamnar längst bak och inte ser någonting, samt att jag inte fryser sönder. Herregud, jag ska se Bruce Springsteen. Det är för bra för att vara sant.


03 Juni, 2009 // 14:13

SMÅPLÄTTAR
I och med att "Slaget om Midgård" inte var så spännande som det låter så cyklade jag hem istället och gjorde småplättar.

01 Juni, 2009 // 17:31

HIDDEN IN THE GRASS


Idag drog jag på mig shorts och tog med mina bleka vinterben på en promenad runt Röbäcksslätten.

01 Juni, 2009 // 10:04

VANSINNET
I onsdags tog jag lite bilder på Vansinnet. Här kan ni lyssna på dom!


RSS 2.0