26 November, 2010 // 21:22

Som vi gör i Norrlands inland


Här kommer några sjukt försenade bilder från när jag var i Malå på höstlovet! Jag fotade såklart en massa till mitt projektarbete (jag gör en fotobok om Norrlands inland, ifall ni har missat det) och jag måste säga att detta känns riktigt riktigt bra. Jag kan knappt vänta tills jag håller det färdiga resultatet i mina händer. Jag älskar Norrland.

24 November, 2010 // 01:00

And I believe in a promised land


22 November, 2010 // 00:30

Ljusfestivalen


15 November, 2010 // 20:01

Fritz och tätt
I fredags fick jag följa med och fota tradjazzbandet Fritz och tätt när de spelade i P4! Studion var full av gamla människor och det var helt fantastiskt. Går ni in här och klickar på 12:30 - 13:00 så kan ni lyssna på programmet! Det börjar efter nyheterna.

15 November, 2010 // 16:11

Hej igen, och tack!

Hej kära vänner! Jag är fullt medveten om att det har varit rätt tyst här på senaste tiden, och jag ber om ursäkt för det. Det är bara så det blir när det blir mörkt och kallt och skolan blir allt mer krävande. Jag ville bara tala om för er hur mycket det betyder för mig att ni kommer hit och att ni kommenterar och att ni uppmuntrar mig. Förstår ni hur fantastiskt det är att få höra att jag inspirerar folk? Det är mycket mer än vad jag någonsin trodde att jag skulle åstadkomma när jag startade den här bloggen. Så tack så mycket, och ge inte upp hoppet om mig. Inspirationen och tiden till att fota återkommer nog snart. Jag har några bilder på lager som kommer upp här senare.

In english: Thank you all for your fantastic comments! Without you this blog wouldn't exist. I'll be back soon, I promise.

04 November, 2010 // 22:19

The Slingshot Theory i Glashuset


Idag spelade mina vänner i The Slingshot Theory i Glashuset som ställts upp mitt i centrum här i Umeå, som en del i att vi blev kulturhuvudstad 2014. Jag hade hoppats att videon från spelningen skulle komma upp på kommunens hemsida, men det verkar dröja lite. Jag får väl uppdatera inlägget om den dyker upp.


RSS 2.0