28 December, 2011 // 03:27

The last living rose


26 December, 2011 // 00:03

Julafton


Här är ett kort sammandrag av min julafton! Jag var lite sparsam med fotandet i år men filmade desto mer. Jag ska försöka klippa ihop en film när min dator har slutat säkerhetskopiera över hela min hårddisk till min nya Time Capsule. Hade ni en bra julafton? Det hade jag. Jag fick ju till och med vara Tomtemor hos grannarna i år! Med skägg! Hade bara Martin varit här hade jag nog inte kunnat ha det bättre.

23 December, 2011 // 09:18

Jag kommer aldrig att kunna fira jul någon annanstans...... för det är ju så här vinter SKA se ut!

21 December, 2011 // 11:49

Igår slog jag in årets julklappar


19 December, 2011 // 01:12

Lys upp mig som en stjärna inifrån17 December, 2011 // 17:43

Deportees på SagateaternIgår var jag och såg Deportees på Sagateatern! Fotade lite för Rockfoto också, alla bilder går att se HÄR.

15 December, 2011 // 11:50

Grattis Filip!

Idag fyller min kusin Filip 13 år (herrejisses, tänk om man var tretton igen...) så jag tänkte att det var på sin plats att ladda upp en bild på honom som jag fotade till min Norrlandsfotobok. Han och hans lillebror tycker om att hoppa med skotrar och sånt förstår ni. Det finns ju ganska många bilder från min fotobok som jag aldrig laddade upp på bloggen så nu tar jag varje chans jag får!

15 December, 2011 // 11:19

Söndagsfika


I söndags var vi fyra stycken som for ut i skogen för att fota lite, men det var så kallt och alla var ganska oinspirerade så det slutade med att vi gick hem till Annika och fikade istället. Alltså fika, är inte det typ världens bästa påhitt? Hur som helst så har jag några bilder på Linnéa som kommer upp under helgen eller något.

14 December, 2011 // 20:04

Stockholm en månad senareI helgen var jag i Stockholm igen! Jag shoppade helt sjukt mycket och så gick jag och såg några fina utställningar på Fotografiska. Älskade Margret M. De Langes utställning till döds och Nick Brandts utställning var också helt fantastisk. Dagens tips, dagens tips!

06 December, 2011 // 18:42

Samlade de jag älskar mest i byn jag älskar mestJag tyckte det var på tiden att Martin fick se Malå-Vännäs som jag talat så kärleksfullt om, så i fredags drog jag med honom dit. Jag tror att han fick uppleva hela kitet, från fylla till arbete (min morfar tycker om att engagera alla som kommer dit i små projekt), och när vi vaknade på söndagen så var marken alldeles täckt av snö.

01 December, 2011 // 17:23

Jag kommer heeeem igen till juuuuuul


Hanna kommenterade och frågade vad jag gör och var jag håller hus och om jag kunde berätta lite om mitt jobb, och i ärlighetens namn gör jag väl inte så mycket! Just den här veckan har jag haft feber och mest legat hemma men annars brukar jag oftast sitta på biblioteket och plugga. Jag håller på att ta körkort så det blir rätt mycket körkortsteori nu. I övrigt ligger jag mest hemma och kollar på serier eller så är jag hos min pojkvän ute i skogen, haha. Just nu gör jag även mitt bästa för att få julfeeling trots den deprimerande snöbristen...
Angående mitt jobb (antar att du menade jobbet på Rockfoto?) så är det också ganska lugnt just nu. Jag är ju inte ensam fotograf i Umeå så jag får inte alla uppdrag och sen är det väl inte så mycket som händer just nu. Jag hoppas att det blir mer snart, min kamera samlar mest damm just nu!


RSS 2.0