28 Juli, 2011 // 11:15

Isle of Skye27 Juli, 2011 // 16:19

Loch Ness med mera


När jag var liten åkte jag och pappa på semester till Östersund en sommar. Där blev jag totalt insnöad i myten om Storsjöodjuret vilket ledde till att jag började läsa på om alla möjliga sjöodjur, bland annat Loch Ness-odjuret. Sedan dess har det varit min stora dröm att få se sjön Loch Ness och i sommar gick den äntligen i uppfyllelse! Jag fick inte se något sjöodjur men jag fick åtminstone se sjön på riktigt och jag fick köpa mig en bok. Nöjd!

27 Juli, 2011 // 16:13

Att köra på fel sida av vägen
I Skottland hyrde vi en bil och körde runt nästan hela landet. Det var helt fantastiskt och bilderna kommer aldrig att ta slut.

22 Juli, 2011 // 21:19

Tre gånger AnnikaAlltså hallå har inte Annika det snyggaste håret ni sett? Dör avundsjukedöden här borta!

22 Juli, 2011 // 15:09

Alnwick castle (Hogwarts!!)
På tal om Harry Potter så var jag ju faktiskt och besökte Alnwick Castle när jag lix var i Storbrittanien! Vissa delar av slottet användes som Hogwarts i de första två Harry Potter-filmerna, bland annat gräsplanen man kan se på bild två som användes när de tränar kvastflygning i första filmen. Rätt coolt!

21 Juli, 2011 // 15:03

Pitlochry

19 Juli, 2011 // 20:20

The deathly hallows

Nu går jag, tatueringen och Martin och ser sista Harry Potter-filmen. Kommer gråta konstant och har tagit med mig en hel toalettpappersrulle.

19 Juli, 2011 // 15:54

Edinburgh


De första två Skottlandsdagarna tillbringade vi i Edinburgh. Vi bodde på ett hotel med Indiskt tema och gick mest runt och shoppade, hängde på olika pubar och kollade på slott och kyrkor. Jag köpte en massa fina saker (som ni kan se HÄR) och gick runt och kände mig fuktig hela tiden för att det regnade nästan konstant. Jag älskar Storbrittanien men vädret är ju ingen hit alltså...

19 Juli, 2011 // 00:23

Klassträff


15 Juli, 2011 // 16:04

I'm home!

Nu är jag hemma igen och jag har haft det helt fantastiskt, även om jag drabbades av sjuk hemlängtan de sista två dagarna. Skottland var så gudomligt vackert så att man knappt trodde sina ögon, det var som att vara i en saga. Jag har sjuka mängder bilder att redigera (skojar inte, sjuka mängder), dels från Skottlandsresan men också från en massa annat. Nu vill jag dock helst vara med min pojkvän och andra vänner som jag inte träffat på ett tag, så ni får vänta lite. "Tjå er", som min farfar skulle ha sagt. Jag återkommer snart!

06 Juli, 2011 // 20:21

Åker till Skottland, brb!

Tidigt imorgon flyger jag till Stockholm och sedan vidare till Skottland! Jag blir borta en vecka och planerar att ha det hur bra som helst. Självklart kommer jag att fota tokmycket också så ni ska få se en massa fint när jag kommer hem. Eventuellt kommer jag att uppdatera min tumblr-blogg som ni kan hitta HÄR under tiden. Ha det bra så länge!

02 Juli, 2011 // 22:43

Will you talk (if i listen)
I torsdags solade och badade jag med Filip och igår jobbade jag min första arbetsdag som personlig assistent. Det är lite läskigt så här i början men förhoppningsvis kommer det att kännas bra när jag blir van. Just nu ser jag dock allra mest fram emot att jag far till Skottland på torsdag. Semester innan jag ens börjat jobba ordentligt, helt perfekt!


RSS 2.0